lördag 22 februari 2014

Rensning

Igår kändes så jäkla skönt att bli av med massa sopsäckar (tror de va 10 st vi slängde!!) och massa olika onödiga kartonger :) Nu känns det blåa rummet som ett helt nytt rum! Knappt några saker kvar, men riktigt gött e det! :D 

Nu är det snart klart här uppe, spelrummet e klart, walk-in-closeten är rensad på kläder och bara en hockeybag kvar att kolla genom! Datarummet är rensat, liksom badrummet och sovrummet! Underbar känsla! Hela ovanvåningen e snart klar! 

Sen e det inte så mycket kvar nere; klädkammaren, köket, skafferiet samt tvättstugan (den rensades innan jul men kan ju alltid gås genom igen :)) 

Älskar känslan av att ha mindre saker, huset är mycket luftigare och man känner inte sig så innestängd på något sätt! Överlycklig att vi inte har någon vind/källare, haha... Ändå tycker jag att vi har saker överallt, haha... 1/2 storarummet är bara Zbh saker som ska säljas snart! Måste skicka ut datum idag så jag kan börja planera :) 

Ja, sen har vi ju förråden på framsidan och baksidan, började på förrådet på framsidan igår, vi köpte 2 st nya stålhyllor att förvara våra saker på, istället för lådor på golvet! Förrådet på baksidan rensade vi på semestern, behöver gås genom en gång till känner jag, säkert något man kan rensa ut! :D 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar