torsdag 1 augusti 2013

Hylla klar i datarummet!

Såhär snyggt blev det! Mer förvaring! Precis vad jag behöver, haha... Ska sortera ut ännu mera! Läser en riktigt bra blogg, adress kommer :) handlar om att sortera och leva enkelt (materiellt) och feng shui :) 

Nu ska jag gotta/våndas ikväll när maken spelar Xbox :) Han behöver lata sig efter denna vecka! Vad vi har hållt igång! Imon blir det andra strykningen på taket sen tapetsering, antagligen även då att vi beställer våra strömbrytare och uttag (superfina) och sätter tillbaka alla möbler på "rätt" plats och rensar igen! Vi har även nästan bestämt oss för vilket vitrinskåp vi ska ha... Vi kör en egen variant i Ikeas Bestå-system, riktigt fint kommer det att bli :) Men även det EFTER GOLVET! Men den som väntar på nåt gott?! Ingen av er som vill sponsra oss med ca 15000kr till golv+ tillbehör och ca lika mycket till till firman som ska lägga det? :D Där nere lägger vi inte själva eftersom det e så stor yta, här uppe är det mindre rum och det e lättare att lägga själva. 

Nu ska jag ner till maken, ska käka goda schnitzlar med blomkål, svamp och sås och så ska jag göra god efterrätt på endast 3 ingredienser, mums! 




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar