onsdag 3 augusti 2016

Nya planer här hemma!

Första prio här hemma e att få färdigt trädäcket och planket in till grannen :) Där håller Tobbe på nu! Så störigt att de regnade igår, annars hade han nästan vatt klar med de! Men han fortsätter idag, imon hinner han inte så mycket då han ska till sin mamma samt så ska vi va barnvakt till brorsbarnen på kvällen :) Mys med godis och popcorn! <3 

Efter trädäcket e klart börjar vi riva tapeter i vårt sovrum, där ska upp nya tapeter, nya golvlister, ny takmålning samt ny gardiner och annat :) Sen blir det att köpa en stoooor Pax garderob på Ikea, 100+75cm som ska stå i vårt sovrum, där kommer vi att hänga våra kläder som i nuläget är i vår w-i-c samt annat som ska förvaras där. När det e gjort och den är inredd, så börjar vi fylla vår w-i-c med saker som vi ska spara till nästa barn (om/när den kommer) och andra saker som är otympliga! Den Pax garderoben som står i vår w-i-c nu kommer Axel att få på sitt rum när det e vidgjort där inne! 

Puh, ni förstår att detta e ett stort långt projekt! ;) Det krävs både tid och pengar! Men man måste ha planer och en bra planering, särskilt när man har barn! <3 

Har beställt nya sängkläder då vårt ena par gick i sönder! Känns väldigt lyxigt och mjukt och är så otroligt fint! Har blivit helt kär i vita/blåa sängkläder! 

Nya gardiner är med inköpta (får passa på när det gäller 30% rabatt), 4 längder i gammelrosa och 2 längder i vitt, det är knytgardiner :) 

Vill ha vita möbler där inne, ljus/gammelrosa och grått som accentfärg :) 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar