lördag 27 augusti 2016

Ändrade planer igen haha

Vi är så nära till att blir färdiga med trädäcket på baksidan! Men när det e klart så blir det Axels rum som renoveras, inte vårt! 

Vi har ju en garderob som måste ut från vår klädkammare och in på Axels rum för att få plats med alla saker vi vill spara till ev nästa bebis samt några andra kartonger. Så nu är planen att renovera Axels rum, sätta in sakerna i klädkammaren och sen nästa år ta itu med vårt sovrum! 

Vi kommer att riva tapeter, sätta upp nys vita non-vowen tapeter (ingen fondtapet), måla om taket, slipa ner och måla fönsterkarmen, ny fönsterbräda, nya uttag och ny strömdosa och nya golvlister. Jag ska ju till Ullared, där ska jag titta efter någon fin lampa till Axel samt lite andra saker till hans rum! Det som fokuseras på just nu är förvaring och smart förvaring! Hur kan vi använda hans rum på bästa sätt? Funderar på att flytta upp vår Expedit som vi har i hallen och på så sätt få mer förvaring i hans rum, men vi får se :) I garderoben har vi just nu sängkläder, handdukar, dukar, löpare etc, de får stanna kvar i garderoben tills vi gör om vårt sovrum, tanken e att i vår nya stora Pax garderob ska linneskåpet få plats :) så än så länge får Axel ha sina kläder i hans Kallax och det funkar ju bra! 

Tanken kring renoveringen e att Sara tar Axel här hemma en hel lör, från ca niotiden på morgonen fram tills kväll, så jag och Tobbe kan riva så mycket tapet som möjligt i Axels rum! Sen blir det slipa ner fönsterkarmen och måla, spackla och slipa väggar, måla taket, sätta upp nya tapeter för att slutligen sätta nya golvlister, uttag och strömdosor :) Det lät väl inte så mycket?! ;) 

Fortsättning följer... ;) 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar